Provningar

004

Glassprovning

Uppvakta någon med en annorlunda glassprovning i sällskap av nära och kära. Vi berättar om glassens tillverkning och historia och delar med oss av vår vision med glasstillverkningen. Här är allt helt hemgjort och utan mystiska tillsatser, med den här provningen vill vi stolt presentera glass på riktigt. Det ingår saft kaffe eller te

Pris: 100:- /person vid sällskap om minst 10 personer

allergier meddelas i förväg.

Likörprovning

Vi provsmakar tre olika sorters likörer med kaffe och tilltugg, till denna provning kommer lite berättelser om de klassiska likörerna och vilka välgörande drycker de ansågs vara, vilka örter som ingick. Nytt för i år är att vi serverar glass under provningen. Förbokas i sällskap om minst 4/personer det ingår 3x2cl likör kaffe, kakor och glass och guidning.

Pris: 285:- /person och 155:- för den som vill delta alkoholfritt.

Snapsprovning

Här är det olika örtsnapsar som provsmakas. Vi ger tips på olika blandningar som är enkla att göra av det vi har i trädgården och vid strandkanten. Vi berättar historia om de örter som smaksatt brännvinet genom historien. Efteråt blandar ni er egen snapsblandning som nio kan smaksätta det egna brännvinet med. Till snapsen serveras det tilltugg.

Tilltugg snaps 4x2cl 320:-/person och 160:- för den som vill delta alkoholfritt. Måste förbokas