Provningar

Beskrivning

Glassprovning

Uppvakta någon med en annorlunda glassprovning i sällskap av nära och kära. Vi berättar om glassens tillverkning och historia och delar med oss av vår vision med glasstillverkningen. Här är allt helt hemgjort och utan mystiska tillsatser. Med denna provning vill vi stolt presentera glass på riktigt. Saft, kaffe eller te ingår.

Pris: 100:-/person vid sällskap om minst 6 personer.

Allergier meddelas i förväg.

Likörprovning

Vi provsmakar tre olika sorters likörer med kaffe och tilltugg. Till denna provning kommer lite berättelser om de klassiska likörerna, vilka örter som ingick och hur välgörande de ansågs vara. Nytt för i år är att vi serverar glass under provningen. Förbokas i sällskap om minst 4 personer. Det ingår 3 x 2 cl likör, kaffe, kakor och glass samt guidning.

Pris: 285:-/person och 155:- för den som vill delta alkoholfritt.

Snapsprovning

Här är det olika örtsnapsar som provsmakas. Vi ger tips på olika blandningar som är enkla att göra av det vi har i trädgården och vid strandkanten. Vi berättar om de örter som smaksatt brännvinet genom historien. Efteråt blandar ni er egen snapsblandning som ni kan smaksätta det egna brännvinet med. Till snapsen serveras det tilltugg.

Tilltugg snaps 4 x 2 cl 320:-/person och 160:- för den som vill delta alkoholfritt. Måste förbokas.