Citronverbena te

85,00 kr

Beskrivning

Förr användes citronverbena också en del som matkrydda, men passar framför allt till frukträtter. Bladen kan hackas ner i allt som kan smaka citron, som fisk och gelé. Citronverbena som te är gott och välgörande för magen. Uppgifterna varierar om när citronverbena först togs från Sydamerika till Europa: av spanjorer på 1500-talet eller från Peru 1784. Fransmänne använde den för att ge sötma till sitt te under 1700 talet.

Vi odlade Citronverbena på friland 2019 0ch den trivdes utmärkt i den kalkrika jorden, med alla de soltimmar och sköna havsvindar som Östersjön bjuder på.

Vi firar denna framgång med en ny vacker förpackning som ni kommer se mycket av i framtiden.

Ingredienser: Citronverbena*

*= Krav, ekologisk

Aloysia citriodora

Svart pappersburk, Vikt: 25 gram

Mer information

Vikt 0.114 kg