Bästa tiden i livet

IMG_0302

En bild som berättar lite om livet här på gården, det är helt fantastiskt att pyssla i vår stora trädgård så här års. Med solen kisandes mellan örterna och fälten som lite stöddigt uppvisar rader med kryddor. Funderingar kring hur jag ska förbättra mikroklimatet inför nästa år gör mig lite hialös, för samtidigt som jag vill plantera  buskar så blir det svårt att vända med traktorn. Jag kan behöva ta en bit av marken för att lyckas vända smärtfritt men å andra sidan är det ju förträffligt bra om det blir en större skörd lite tidigare för att det är mer gynnsamt med lite lä, sen skulle det vara skönt med lite vindskydd. Jag får nämligen ofta tips och råd från alla möjliga håll, men minsta förändring kräver nästan att du funderar en säsong, det är ju naturen som ger min familj mat på bordet idag och då krävs att du funderar några kvällar som den här.